Cégünk vállalja bármely típusú billenő garázskapu beszerzését,
telepítését, motorizálását és távirányítását.
(Igény esetén egyedi méretű kapu gyártását is vállaljuk)

Az egyedi, sor-, vagy ikergarázsokba beépíthető billenő garázskapuk egyesítik a kiváló minőséget és kifinomult technikát a strapabíró kivitellel és a tartós működőképességgel. Kaphatók számos szabványos és egyedi méretben, valamint azonos megjelenésű mellékajtóval együtt is. Bár kézzel is könnyen működtethető, javasoljuk motoros meghajtással kombinálva. A következő kényelmi fokozat a rádió-távirányítással működtethető garázskapu, mely a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja. A kapukat, kérésére, fotocellás érzékelőkkel látjuk el a biztonságos és balesetmentes működés érdekében.

Példák:

Egyszerű kivitelű billenő kapu, főleg különálló garázsokhoz, rugós kiegyenlítés miatt kézzel is könnyen mozgatható. Kulccsal zárható kilincses nyitóval, vagy motoros mozgatással (ekkor nem kell az autóból kiszállni, nem fordulhat elő autó vagy értéktárgylopás)
Ha szükséges a kapukhoz azonos stílusú személybejárót is beépítünk.

 

Ideáli megoldás konténergarázsokhoz, esztétikus, egységes megjelenést biztosít.
A motoros mozgatás és a fotocellás védelem elvi elhelyezési ábrája, mint jól látható a kinyíló kapu fölött helyet kell adni a mozgató mechanizmusnak és a motornak. Bizonyos típusokban garázsvilágítás is található.